Dětské hodinky pro kluky

Malí vládci času -  zázrakům s časem ještě neodzvonilo

 

Ruku na srdce: najde se mezi vámi někdo, kdo by nechtěl ovládat čas? Někdo, kdo by se nenechal zlákat nekonečnými možnostmi, které tato schopnost nabízí? Jen si to představte. Jste znovu malým klukem nebo slečnou s cůpky a v rukou držíte kouzelné dětské hodinky, které vládnou času. Které můžete libovolně zastavit a zase kdykoliv spustit. Tři, dva, jedna, STOP. A všechno kolem vás v jednou krátkém okamžiku náhle jakoby zmrzlo uprostřed pohybu.

A tak zatímco všichni ostatní spí jak Šípková Růženka, vy se vypravíte do nejbližší cukrárny a tam se dobrotami nacpete až k prasknutí. Nedá vám žádnou práci najít největšího školního tyrana, abyste se mu mohli pomstít za veškerá dosavadní příkoří, kterými se vůči vám provinil. Zatímco on stojí jako opařený s pusou otevřenou dokořán a vyvalenýma očima nepřítomně zírá před sebe, vy mu pomalujete obličej kečupem a hořčicí, prsty mu namočíte do smůly nebo inkoustu a pevně mu k sobě svážete tkaničky na botách. V notýsku učitele vyzmizíkujete všechny špatné známky, abyste je vmžiku nahradili jedničkami. To vše vám umožňují dětské hodinky. No řekněte sami, jestli byste nepodlehli?!

 

Udělejte si na své děti čas

John Lennon, zakládající člen populární hudební skupiny Beatles, kdysi prohlásil: „Čas, jehož marnění sis užil, není ztracený.“ S tím nelze než souhlasit. Přesto (nebo právě proto) je důležité mít spolehlivý přístroj, s jehož pomocí je možné čas přesně měřit. I ten, který si příliš neužíváte. Protože život není jen zábava a snění. Jsou to i povinnosti. S tím se musíme smířit, ať jsme děti nebo dospělí. Ale pak jsou tu okamžiky, které si užíváme naplno a které bychom si rádi vryli do paměti a nikdy na ně nezapomněli.

 

Dětské dívčí a chlapecké hodinky z HGM.CZ čas bohužel zastavit ani vrátit nedokážou, ale když je vaše děti budou nosit, bude jim plynout alespoň trochu pomaleji. Každá s nimi strávená chvíle bude nabitá zážitky. Vzpomínka na první hodinky patří k nejsilnějším, proto je dobré jejich výběr nepodcenit. To, že čas přirozeně plyne, vnímají malí kluci a holky poměrně brzy, již od raného dětství, ale ideální věk, kdy je máme začít seznamovat s jeho zákonitostmi, přichází až o něco později - přibližně mezi čtvrtým a pátým rokem života. Právě pro tuto skupinu nejmladších zákazníků máme v HGM.CZ připravenou opravdu pestrou nabídku. A pestrou i ve smyslu designu.

 

Kouzelní hrdinové, kteří ochrání vaše děti

Ne, že by jim snad zachránili nějaké to odřené koleno, zařídili vítězství v náročném fotbalovém zápase nebo zažehnali hádku s nejlepší kamarádkou. Ale když budou vaše děti pozorně sledovat své hodinky s motivem oblíbeného filmového hrdiny - Batmana, Spidermana, Supermana,- budou hned vědět, která právě bije. Neboli že je právě tolik hodin, aby se při pozdním příchodu nesetkaly s vyčítavými pohledy provázený dlouhým rodičovským kázáním (v lepším případě) nebo dokonce neschytaly pár výchovných pohlavků (v tom horším případě). A pro nejmenší rošťáky a rošťandy máme lehké a odolné hodinky s pryžovým páskem, z jejichž ciferníku se na své spokojené majitele bude usmívat Spongebob v kalhotách, mašinka Tomáš, panenka Barbie, kočička Hello Kitty nebo nepolepšitelní Mimoni. Kdo by jim dokázal odolat?!

V naší nabídce najdete nejen levné dětské hodinky pro nejmenší pány a slečny, ale také originální kousky v analogovém i digitálním provedení, které bezpochyby uspokojí i ty nejnáročnější teenagery.

Takže na co ještě čekáte?! Nenechejte se dlouho pobízet a rychle ke košíkům!

 

„Vždy jsem věřil, že móda neexistuje jen proto, aby ženy dělala krásnějšími, ale také proto, aby jim dodala odvahu a sebevědomí.“ —  Yves Saint Laurent 1936 - 2008